У Павлограді лікарня робить зубопротезування ветеранам

570

У Павлограді військові та ветерани мають змогу отримати безкоштовні послуги зубопротезування. Цю послугу віднедавна надає Павлоградська міська лікарня №1 завдяки контракту з Національною службою здоров’я.

Перші пацієнти вже мали змогу скористатися послугою, повідомила заступниця директора Східного міжрегіонального департаменту НСЗУ Наталія Шуліка під час візиту до медзакладу.

«Робота військово-лікарської комісії в медичному закладі також є невід’ємною складовою системи медичного забезпечення військових та ветеранів», — зазначила Наталія Шуліка.

Павлоградська міська лікарня №1 має контракти з НСЗУ за 18 пакетами. Тут можна пройти цистоскопію, гістероскопію, мамографію, колоноскопію, отримати послуги з ведення вагітності та пологів, психіатричної допомоги мобільними мультидисциплінарними командами та в стаціонарі, медичної реабілітації передчасно народжених немовлят, стоматології, діагностики та лікування хворих на ВІЛ, зробити хірургічні операції, у тому числі в умовах стаціонару одного дня.

За кошти, отримані від НСЗУ, лікарня придбала комп’ютерний томограф, який працює з лютого 2024 року.