У Богданівській громаді створили прийомну сім’ю

907

У Богданівській ОТГ створили прийомну родину, в яку влаштовали трьох дітей, які є братиками та сестричкою. Про це повідомляє пресслужба Павлоградської районної військової адміністрації.

Під час воєнного стану діти-сироти, які виховувалися у закладі «Малий груповий будинок» Богданівської сільради, були евакуйовані до Туреччини. Там вони жили в готелі міста Анталія коштом фонду Руслана Шостака «Дитинство без війни».

«В лютому 2024 року кандидати в прийомні батьки познайомилися в режимі відео конференції та встановили контакти з дітьми за участю служби у справах дітей облдержадміністрації та служби у справах дітей Павлоградської райдержадміністрації в присутності  офіційного представника закладу в Туреччині. Після онлайн знайомства прийомна мама виїхала до Туреччини для подальшого спілкування з дітьми. При зустрічі діти з радістю спілкувалися, гралися, і кожна дитина виявила бажання проживати разом з прийомними батьками в Україні, де в затишному будинку чекають на повернення батько та сестричка», ― розповіли в Павлоградській РВА.

Новостворена прийомна сім’я буде перебувати під соціальним супроводом.

«Завдяки спільній праці спеціалістів служб, діти під час тяжких воєнних часів в нашій країні знайшли прихисток та люблячу родину в рідній Україні», ― розповіли у відомстві.

Мешканцям Богданівської громади, які хочуть стати прийомними батьками, можна звертатися за тел. 050 289 90 12.