Павлоградці  жаліються на якість перевезень в АТП «Кортеж»

2845

У Павлограді десятки років перевезеннями займаються одні й ті ж фірми. Зокрема, багато маршрутів обслуговує АТП «Кортеж».

«8 маршрут ходить дуже погано, в час пік ввечері 30-40 хвилин між маршрутками, з ранку в час пік не краще», — коментує павлоградка Валентина.

Також на сторінці @news_pavlograd люди зазначили, що автобуси бувають брудні, в салоні може бути накурено і «за 13 грн можна купити душ прямо в автобусі».

Дуже багато скарг на графік руху. Дуже часто водії його просто не дотримуються:

«Ввечері постійна проблема уїхати з 55-го, уїзжає раніше», — каже Вікторія Тіхая. А про центр пишуть, що маршрутки їдуть пізніше. Також люди зазначають, що рейсів замало, з Палмашу не їдеш.

«8 маршрут дуже потрібен людям які проживають на окраїнах мікрорайону ПЗТО. В час пік автобуси завжди повні, та і в інші часи люди завжди є. Остання маршрутка з медучилища 18:15, а далі — це нікого не хвилює. Був гарний маршрут 8Б, не вигідно, відмінили. А може треба враховувати, що потрібно людям, а не тільки рахувати прибутки? Якби було не вигідно і не було прибутків, то не були б одні й ті ж самі перевізники у нашому місті дуже багато років», — пише користувачка Марія.

Також багато нарікань на стан автобусів по маршруту №14.

Варто зазначити, що у  2022 році на АТП «Кортеж» передбачили 3,4 млн грн компенсації за перевезення людей пільгової категорії. Щодо даних за 2023 рік, Павлоград.dp.ua оформить письмовий запит.