Павлоградців запрошують на тренінг з домедичної допомоги

797

Відкривається набір на 6-ти годинний тренінг з домедичної допомоги, який буде проходити 29 лютого 2024 року у Павлограді. Тренінг проводить Благодійна організація «Золота година».

Тривалість курсу: з 10:00 до 16:00 (з перервою на обід). Участь у тренінгу — безкоштовна. За бажанням надається іменний сертифікат, вартість якого — 300 грн. Курс побудований, спираючись на наказ МОЗ (# 441) та на алгоритми MARCH.

«Кількість місць обмежена — до 30 осіб одночасно. Саме тому буде відбуватися попередня реєстрація у гугл-формі. Заповнена анкета не дає стовідсоткову гарантію запрошення на тренінг на обрану дату. У разі великої кількості бажаючих, є можливість перенесення участі на наступну дату, про що буде повідомлено додатково», — розповіли організатори.

Участь у тренінгу — безкоштовна. За бажанням надається іменний сертифікат, вартість якого — 300 грн. Сертифікат видається за умови проходження повного дня навчання! Ці кошти йдуть на організацію проведення БЕЗКОШТОВНИХ тренінгів для працівників критичної інфраструктури.

Тренінг проводить команда інструкторів з тактичної медицини, які працюють в прифронтових містах в рамках проєкту «Ми разом», мають досвід роботи на стабілізаційному пункті. Фахівці надають домедичну допомогу та евакуюють постраждалих після ворожих обстрілів цивільної інфраструктури. Всі члени команди мають інструкторське посвідчення. У складі команди є інструктор International Medical Corps.

Програма тренінгу:

   🚨 Критична кровотеча з кінцівок

   🚨 Критична кровотеча з вузлових зон

   🚨 Прохідність дихальних шляхів, епілепсія, допомога при обструкції  дихальних шляхів стороннім тілом

   🚨 Дихання: допомога при травмі грудної клітки

   🚨 Десмургія: накладання пов’язок

   🚨 Інші травми

   🚨Боротьба з гіпотермією

   🚨Серцево-легенева реанімація

Відпрацювання на манекенах та проходження  сценарію надання допомоги.

«Тренінг буде проходити в дружньому затишному форматі,  спілкування з інструкторами на перерві, консультація як укомплектувати аптечку в умовах військового часу, відпрацювання практичних навичок на манекенах, наприкінці проходження симуляції порятунку постраждалого. Також тренінг — це чудовий привід підвищити свою обізнаність власної безпеки та бути готовим до викликів сьогодення», — вважають організатори.

Контактна особа у Павлограді — 0632230556 (Влад).

Реєстрація тут