«Контрасти» з Павлограда — в числі переможців фестивалю талановитих дітей

643

На Дніпропетровщині нагородили переможців творчого конкурсу «Талановита дитина – талановита країна». Перемогу виборювали понад дві тисячі творчих хлопців та дівчат з 34 громад. Цьогоріч через війну змагання провели в дистанційно. Учасники надсилали відеороботи. Журі обрало 12 найкращих колективів. Їм вручили нагороди.

Про це повідомили в ДніпроОВА.

Серед переможців — команда «Контрасти» з міста Павлоград. Танцюристка Єва ділиться: підготовка була не складною. Хоч і ретельно тренувалися та відточували майстерність. Єдине — довелося знімати багато дублів.

«Головним конкурентом був колектив «Павутина». Але ми у своїх силах не сумнівалися. Хотіли отримати перше або друге місце. Так воно і вийшло», — розповіла танцівниця Єва.

«Контрасти» брали участь у двох номінаціях. Боролися у вікових категоріях 9-12 та 13-15 років.

«Найбільша складність для них — це відсутність великої сцени. Наші хлопці та дівчата сумують за тими справжніми емоціями під час виступів. Але вони радіють, що навіть в часи війни змогли продемонструвати свої вміння», — сказала керівниця колективу Ірина.

Найкращі обирали з 275 робіт за 9 видами мистецтва. Серед них — народна хореографія, бальний та сучасний танець. А ще — естрадний вокал та авторська пісня.