У поліції Павлоградщини розповіли, скільки викликів мають на добу

794

Павлоградський районний відділ поліції обслуговує території з населенням майже 300 тис. людей. В середньому за добу поліцейські мають близько 80 викликів. Про це розповів т.в.о. начальника Павлоградського районного відділу району Рустам Велієв під час засідання виконкому Павлоградської міськради.

«Кожного дня на службу заступає три слідчо-оперативні групи, 6 екіпажів поліцейських відділу реагування патрульної поліції. Навантаження велике, тому що обслуговувати доводиться не тільки Павлоград, але і Павлоградський район, а також враховуючи внутрішньо переміщених осіб»,— каже Рустам Велієв.

У 2023 році до Павлоградського райвідділу поліції надійшло 30 300 заяв та повідомлень громадян.

«Зареєстровано 1360 кримінальних правопорушень, в т.ч. 700 тяжких та особливо тяжких злочинів, з яких 460 розкрито», — додав поліцейський.

Розкрито 16 грабежів, 5 розбоїв, 1 зґвалтування, 4 хуліганства та 70% крадіжок. З 11 вбивств одне залишається нерозкритим.

У 2023 році поліцейські зареєстрували 36 фактів незаконного поводження зі зброєю. З незаконного обігу зброї вилучили майже 5 тис. патронів, 54 гранати, 3 автомати, ручний кулемет, гранатомет, артилерійську гармату, 5 пістолетів, 1 саморобний вибуховий   пристрій, 1 кг вибухівки, холодну зброю.