У Павлограді відкрили Центр «ІдеЯ»: для бізнесу та громадськості (ФОТО)

564

18 січня у Павлограді відкрили Центр ділової активності та громадських ініціатив «ІдеЯ». Він знаходиться на мікрорайоні Міськгілка. Презентацію відвідали керівництіво міста, програмний менеджер Програми розвитку ООН в Україні (UNDP) Нільс Крістенсен, представники Тернівки, Новомосковська, Синельниково та інших громад.

У новому центрі «ІдеЯ» кілька приміщень — це коворкінг, зали для тренінгів та зустрічей. Планується, що в центрі будуть проходити різні заходи для підприємців міста, громадських активістів.

«Ми до цієї мрії йшли багато років. Цей центр створений для бізнесу, для молоді, для громадських діячів. Головна мета цього центру — згуртувати лідерів, навчати, комунікувати», — розповідає начальниця відділу з питань розвитку підприємництва та залучення інвестицій Світлана Кусочкіна.

Профінансували ремонт та обладнання Програма розвитку ООН в Україні у межах проекту «EU4Recovery ―  Розширення можливостей громад в Україні» за фінансової підтримки Європейського Союзу, а реалізовувала ініціативу ГО «Агенція економічного розвитку міста Павлоград».

Після відкриття Центру учасників зустрічі запросили на Форум «Павлоград єднає лідерів», де учасники представили ті проєкти, які реалізують у Павлограді завдяки європейським донорам. Зокрема, встановлення сонячних панелей на будівлі ДСНС, майбутнє встановлення обладнання на вул. Дніпровська задля попередження ДТП та ін.