Павлоградський район очолив Денис Ряпалов

1535

В.о. голови Павлоградської районної військової адміністрації став Денис Валерійович Ряпалов. Про це повідомили на Фейсбук-сторінці адміністрації.

Денис Ряпалов у 2000 році закінчив Луганський інститут внутрішніх справ та здобув кваліфікацію юриста. Трудову діяльність розпочав  у 1996 році на посаді рядового міліції, курсанта Луганського інституту внутрішніх справ МВС України, з 2011 по 2015 роки працював на керівних посадах податкової міліції управління Міндоходів у Луганській області. З 2015 по 2023 рр. став співзасновником та керівником низки комерційних підприємств.

Має понад 25 років загального стажу роботи та понад 18 років стажу державної служби.

Він вже відвідав Богданівську громаду, де відвідав дитячий будинок сімейного типу, стан укриттів. Обговорили будівництво бомбосховища і будинку для ВПО.

«Оглянули культурно-спортивний комплекс, будівництво якого розпочато в 2016 році, станом на 2024 рік готовність об’єкта становить 80 %, у 2024 році планується завершити будівництво та внутрішні роботи. Під час конструктивного діалогу очільників району та громади, прийнято рішення обладнати в приміщенні комплексу кімнати для відновлення та реабілітації як військових, так і цивільних, з встановленням спеціалізованого обладнання та введення додаткових посад інструкторів, психолога, масажиста», — додали у Павлоградській РВА.

Під час візиту голови ДніпроОВА Сергія Лисака