На головну Новини В одному з ліцеїв Павлограда відкрили «Цифровий освітній центр»

В одному з ліцеїв Павлограда відкрили «Цифровий освітній центр»

На базі ліцею № 15 Павлоградської міської ради реалізовують проєкт «Цифровий освітній центр». Він став можливим завдяки підписанню Меморандуму про співпрацю між  благодійною організацією «Міжнародний благодійний фонд «СЕЙВД» та містом Павлоград.

«Цифровий освітній центр – це безпечні, затишні простори для навчання і дозвілля школярів,  впровадження сучасних освітніх технологій та модернізація навчально-методичної бази закладу загальної середньої освіти.

Для реалізації проєкту  в Ліцеї № 15 було виділено приміщення, розташоване на 1 поверсі. З вересня по листопад в закладі проводились ремонтні роботи, створено зони для читання та гурткової роботи», — розповіли у відділі освіти.

Завдяки проєкту Ліцей №15 отримав 22 ноутбуки, парти, стільці, сучасні меблі, мультимедійний проєктор. Всі роботи та обладнання виконані за кошти «Міжнародного благодійного фонду «СЕЙВД».

«До роботи в «освітньому цифровому центрі» залучені тьютори, які будуть проводити психологічні та профорієнтаційні зустрічі з провідними фахівцями, сприяти доступу дітей до формальної освіти, і як результат — підвищенню якості освітнього процесу у ліцеї», — повідомили в міськво.

Exit mobile version