На головну Новини У Павлограді відкрили Арку пам’яті загиблим шахтарям-захисникам (ФОТО)

У Павлограді відкрили Арку пам’яті загиблим шахтарям-захисникам (ФОТО)

Зараз близько 3 500 співробітників ДТЕК Павлоградвугілля служать у війську. За 9 років війни на фронті загинуло 150 співробітників, тож недарма саме поблизу адмінбудівель шахтарського підприємства презентували Меморіал захисникам України.

«Керівництво підприємства, міста, родини військовослужбовців та військові вшанували хвилиною мовчання загиблих Героїв та поклали квіти до меморіалу. Кожен присутній написав на жовто-блакитному прапорці ім’я рідних або близьких, хто зараз на передовій або тих, хто віддав своє життя за рідну землю», — йдеться у повідомленні міськради.

«Напередодні Дня захисників та захисниць України ми вшановуємо пам’ять тих, кому завдячуємо життям — наших воїнів. Наразі у лавах ЗСУ служать понад 3,5 тис. співробітників ДТЕК Павлоградвугілля. Вони захищають нашу країну на першому, головному фронті. А шахтарі, що лишаються працювати на підприємстві, міцно тримають другий фронт — енергетичний. У нинішніх умовах це важко робити, але наші гірники мають залізний характер та незламну волю. Тому нас ніхто не зможе здолати! З такими захисниками наша країна обов’язково переможе!» — сказав у вітальному слові Сергій Воронін, генеральний директор ДТЕК Павлоградвугілля.

Дизайн меморіалу розробила Олександра Гутаревич, директорка філії Павлоградське управління по матеріально-технічному постачанню. Координацію всіх процесів узяв на себе заступник директора ДТЕК Павлоградвугілля Андрій Чернецький. А втілили проєкт в життя співробітники ДТЕК «Першотравенський ремонтно-механічний завод», ШУ ім. Героїв космосу та філії Соцвугілля.

Фото facebook.com/dtekpavlograd; https://t.me/pavlogradmrada

Exit mobile version