На головну Новини У Павлограді ветеран працюватиме заступником міського голови

У Павлограді ветеран працюватиме заступником міського голови

Депутатам Павлоградської міської ради представили заступника міського голови у справах ветеранів. Ним став Максим Олексійоіич Козорог — ветеран АТО/ООС.

Чоловіку 49 років, уродженець Павлограда, має вищу освіту, працював на шахті ім. Героїв Космосу. З 2015 по 2019 року брав участь у бойових діях, став командиром взводу. Нагороджений медаллю «Захисник Вітчизни», орденом «За мужність» 3 степеню, медаллю «25 років воєнної розвідки України» та ін.

Незважаючи на те, що Максим Козорог втратив ногу на війні, він займається силовим спортом, має спортивні нагороди. Зараз бере участь у пілотному проекті по створенню посади «Помічник ветерана».

Як повідомив міський голова Анатолій Вершина, створення посади заступника міського голови у справах ветеранів, можливо, є першим таким випадком в Україні. Але посада потрібна — ветеранів є багато зараз, а після перемоги їхня кількість збільшиться.

«Це особливий напрямок, напрямок вдячності суспільства нашим захисникам, яким має займатися фахова людина, яка розуміє, що це таке», — каже міський голова.

Exit mobile version