На головну Новини Громадська рада Павлограда обговорила, чим займатиметься

Громадська рада Павлограда обговорила, чим займатиметься

14 вересня у Павлограді пройшло засідання Громадської ради. До неї увійшли представники  41 громадської організації, на це засідання прийшло 29.

Сьогодні обрали заступників голови Ради. Ними стали Антон Нечаєв і Анжела Куксенко.

Проголосували за те, що у випадку необхідності можна провести зустріч на платформі ZOOM, а голосування проводити у Viber-групі.

Також обговорили і плани на найближчі два роки. Серед них такі питання як занедбані будівлі в місті та їхня доля, громадський транспорт, вивіз і сортування сміття, водопостачання міста та ін.

Громадська Рада — це консультативно-дорадчий орган при міськвиконкомі. До нього входять люди на громадських засадах, без зарплатні. По суті, Рада може лише щось порадити, вказати на якусь проблему і шляхи її вирішення.

«Кожен з членів Громадської Ради може готувати свої пропозиції, звернення. Вони будуть розглянуті і підтримані або не підтримані», — каже Оксана Горова. Далі звернення від Громадської Ради можуть надсилати в різноманітні інстанції, служби, наприклад, до Верховної Ради або Кабміну.

На наступних засіданнях членам Ради презентують бюджет міста. Також, можливо, буде обговорення перейменування міста, якщо цього вимагатимуть на державному рівні.

Exit mobile version