На головну Кримінал Суд вже два роки розглядає гучну справу вбивства павлоградця Михайла Солонського

Суд вже два роки розглядає гучну справу вбивства павлоградця Михайла Солонського

Суд продовжує розглядати справу вбивства гірничого рятувальника Михайла Солонського. Про це у Фейсбуці написала вдова Ксенія Солонська:

«Сьогодні твій день, коханий, день, коли ти народився. Цей день ми святкували багато разів — а сьогодні о 10:00 чергове судове засідання, де вже два роки не можуть винести покарання людині, яка забрала тебе в дітей…. Ти був та залишився в пам‘яті найдобрішим батьком, другом, братом та Чоловіком…  Зараз, коли навкруги темні часи та гине стільки людей, діточок, стільки болю та страху — я знаю, якби ти був живий, то став би на захист країни та родини, своїх близьких…Але тебе немає на землі, ти тільки в думках, сердцях та на небі… Я знаю , що зараз багато несправедливості та зла, але як же я хочу, щоб Павлоградський міськрайонний суд вже поклав краю цьому свавіллю….».

Михайло Солонський помер, впавши після удару в голову у центрі Павлограда. Це сталося у ніч на 1 вересня 2019 року у самому центрі Павлограда, поблизу нічного клубу. Дружина загиблого Ксенія добилася ексгумації тіла чоловіка, щоб довести, що причиною смерті стала травма, а не патологія судин, як стверджував судмедексперт після першої експертизи. Лише у 2021 році вдалося затримати підозрюваного у вбивстві — 34-річного чоловіка упіймали біля кордону з Молдовою.

Читайте також: З’явилося відео можливого вбивства павлоградського рятувальника (ВІДЕО)

Exit mobile version