На головну Новини На Дніпропетровщині хочуть першими створити нову модель патрульної служби

На Дніпропетровщині хочуть першими створити нову модель патрульної служби

Голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням розпочати  пілотний проект нової патрульної служби з Дніпропетровщини. Про це він повідомив під час робочого візиту у Кривий Ріг.

Це дозволить залучити додаткові інвестиції, створити нові робочі місця.

Рішення має бути прийнято протягом тижня.

«Децентралізацію ми теж будемо проводити швидше, ніж в цілому по Україні, тому що це важливо. Я буду намагатися впроваджувати в Дніпропетровській області будь-які пілотні проекти, інновації, залучати в область інвестиції та преференції в більшому обсязі, ніж це було раніше», — пообіцяв очільник обласного відомства.

Довідка:

Реформа МВС України розрахована на два роки, триватиме вона в 2015-2016 роках. У цей період буде прийнята нова законодавча база, яка регламентує діяльність міністерства. В тому числі, замість ДАІ має бути створена нова патрульно-постова служба.

Якщо Вам сподобався цей матеріал, поділіться ним у соціальних мережах. Наш сайт не залежить від політиків та олігархів. Тому ми маємо можливість оперативно та без цензури надавати об’єктивну та неупереджену інформацію про політичні, економічні, соціальні процеси в регіоні. Робота команди журналістів та редакційної колегії відбувається за власний рахунок. Подальше фінансування проекту передбачається за рахунок підтримки громади або інших громадських організацій. Підтримайте проект Павлоград.dp.ua!

Exit mobile version