На головну Новини Волонтери передали солдатам великодні подарунки (ФОТО)

Волонтери передали солдатам великодні подарунки (ФОТО)

Павлоградські волонтери відвезли або переслали військовим крашанки, паски, сухі борщі, чай, амуніцію, вітальні листівки та багато іншого. Про це вони відзвітували у соціальних мережах.

«Відправили посилки з потрібними речами, пасочками та привітаннями на фронт (від Слов’янська до Маріуполя), поділилися чим багаті з тернівськими волонтерами, зустрілися з військовослужбовцями підшефного 129-го бтро, з’їздили до 25-ки», — пише волонтер Тетяна Найда.

11150605_987243551288376_5588749589723050985_n

«Дякуємо всім, хто брав участь, особливо школярам СШ №15. Парні задоволені і передають всім привіт. Дякують за борщі. Сказали, що дома таких смачних не їдять», — передає слова вдячних солдат Анатолій Токарев.

Волонтер Григорій Лисов виклав в мережу фото коліс на «УАЗ», бінокля, підсумок для гранат, пасхальних кулішів та інших продуктів. Все це для солдат передали волонтери Ганна Балакшій, Геннадій і Лариса Гетьман, колективи магазину «Ясень», т.зв. швейний взвод «Дамські пальчики», Віталій Сенченко та інші.

Волонтерська організація «До Перемоги!» зробила оригінальні подарунки — зібрала відеоролики павлоградських школярів з теплими словами для військових.

Якщо Вам сподобався цей матеріал, поділіться ним у соціальних мережах. Наш сайт не залежить від політиків та олігархів. Тому ми маємо можливість оперативно та без цензури надавати об’єктивну та неупереджену інформацію про політичні, економічні, соціальні процеси в регіоні. Робота команди журналістів та редакційної колегії відбувається за власний рахунок. Подальше фінансування проекту передбачається за рахунок підтримки громади або інших громадських організацій. Підтримайте проект Павлоград.dp.ua!

Exit mobile version