На головну Війна «Виходили працювати і в ніч»: співробітниця УСЗН з Павлограда отримала нагороду

«Виходили працювати і в ніч»: співробітниця УСЗН з Павлограда отримала нагороду

Працівникам соцсфери Дніпропетровщини вручили урядову грамоту та міністерські подяки, серед нагороджених — начальниця відділу управління соціального захисту населення Павлоградської міської ради Вікторія Репна.

Про це повідомляє Дніпропетровська обласна військова адміністрація.

Саме соцпрацівники допомагають переселенцям з евакуацією і облаштуванням на новому місці. Консультують та підтримують людей, котрі через війну втратили все. Працюють з тими, хто роками під їхнім надійним супроводом. Працівники соцсфери регіону на своєму фронті попри складні умови і навантаження.

Вікторія Репна працює на Павлоградщині. За час війни тут прийняли майже 16 тис. вимушених переселенців. Прихистком для них, оформленням необхідних документів займався колектив з п’ятдесяти людей.

«Особливо у перші місяці роботи було стільки, що дівчата ночами виходили і працювали. Кількість підготовлених та роздрукованих довідок не завжди витримувала техніка. А вони робили свою справу й нині продовжують», – прокоментувала Вікторія Репна.

Читайте також: У зв’язку з війною навантаження на павлоградських соцпрацівників виросло в рази

Довідка Павлоград.dp.ua:

На Дніпропетровщині зареєструвалося 365 тис. ВПО. Серед них чимало дітей та людей старшого віку, а ще майже 20 тис людей з інвалідністю. Соціальний фронт Дніпропетровщини тримає команда у понад 10 тис. працівників.

Exit mobile version