На головну Новини Як виглядають пункти незламності у Павлограді: ФОТОФАКТ

Як виглядають пункти незламності у Павлограді: ФОТОФАКТ

У Павлограді облаштували два «Пункти незламності»: у Міському культурно-дозвільницькому центрі «Мир» (вул. Центральна, 61) та поряд з модульним містечком для переселенців по вул. Войнової, 7а.

«У нас пункти обігріву традиційно розміщуються в закладах культури. За ініціативи президента, коли потрібно було зробити «Пункти незламності», то було зроблено все: кімната матері і дитини, є ліжка, чайник, одноразовий посуд. У приміщенні облаштовано укриття. Встановлений генератор, обігрівач», — розповів директор Міського культурно-дозвільницького центру «МИР» Микола Могильний.

Він зазначив, що у випадку блекауту дуже важливо людям, які цього потребують, що у пункті обігріву вони зможуть поспілкуватися і підтримати один одного.

Ще один пункт обігріву — на вул. Войновій, біля модульного містечка та підрозділу Держслужби із надзвичайних ситуацій. Тут встановили кілька палаток.

У випадку тривалого відключення електроенергії, люди можуть зайти погрітися. Облаштували дитячий куточок, є чай, кава, одноразовий посуд, обігрівач, біотуалет. Цей «Пункт незламності» працюватиме цілодобово.

 За його словами, вже зараз до палаток заходять погрітися 1-2 людини.

Робота з облаштування пунктів обігріву по місту триває. Якщо виникне потреба, у місті додатково розгорнуть палатки для обігріву.

Exit mobile version