На головну Новини «Ялинкові» війни у коментарях: Філатов написав пост щодо ялинки у Дніпрі

«Ялинкові» війни у коментарях: Філатов написав пост щодо ялинки у Дніпрі

Фото dnipro.tv

У Дніпрі, як і у Павлограді, розгорнулася дискусія навколо встановлення новорічної ялинки. Публікації на цю тему з’явилися у Телеграм-каналі мера Дніпра Бориса Філатова.

«У мене є багато друзів серед військових. А в них є свої сім’ї і є маленькі діти. То абсолютною більшістю хлопці з ЗСУ хочуть, щоб Дніпро без розмаху, але святкувало. Це до відома тих, хто сидить в глибокому тилу в теплій оселі, але роздає поради геополітичного масштабу», — пише Філатов.

Він каже, що у багатьох противників ялинки або немає дітей, або вони вже виросли з того віку, коли їм подобається ходити на ялинку.

Також Філатов зазначив, що прикраси на ялинку закуплені за кошти бюджету у минулих роках.

«А для всіх прибічників знаменитого «краще б ви замість отого зробили оце» я маю унікальну пропозицію. Візьміть всі ці комунальні гірлянди, підіть і продайте їх. На базарі. Якщо серйозно, то найогидніше читати неоковирні брехні і бруд про «списування» коштів. Не плодіть дурощі привселюдно. Коли знаєте, як треба робити, то балотуйтеся в депутати. Записуйтесь в політичні партії. Йдіть працювати на адміністративні посади. Дійте на благо територіальної громади. Щоб ваша мудрість була не лише на язиці, а й втілювалась у більш реальних площинах», — закликає міський голова Дніпра.

Він написав, що після хвилі хайпу схиляється до того, що «ніяких святкувань в місті не буде взагалі».


Повний текст посту нижче:

Exit mobile version