На головну Люди ДТЕК: У вас є можливість вплинути на розвиток вашого міста або району

ДТЕК: У вас є можливість вплинути на розвиток вашого міста або району

Компанія ДТЕК закликає мешканців Західного Донбасу долучитися до розробки Стратегії соціального партнерства.

«Цього року компанія ДТЕК починає розробку Стратегій партнерства на 2016-2018 роки. Для цього необхідно проаналізувати ситуацію в містах і районах, виявити проблеми, визначити, що саме потрібно змінювати. Наступний етап — вирішення цих проблем. У вас є можливість вплинути на розвиток вашого міста або району, взявши участь у розробці таких Стратегій», — йдеться у повідомлені компанії ДТЕК.

Усі мешканці Західного Донбасу  мають можливість заповнити спеціальну анкету —  відповісти на питання про основні проблеми життєдіяльності свого міста чи району.  Завдяки особистій участі кожен може  допомогти  енергетичної компанії ДТЕК направити інвестиції на вирішення найважливіших соціальних проблем Західного Донбасу.

Довідка:
 
Вже багато років ДТЕК вносить істотний внесок у розвиток територій своєї діяльності завдяки програмам соціального партнерства. Ремонт та оснащення шкіл, дитсадків, лікарень, закупівля сучасного обладнання для медичних установ, реконструкції котелень, відкриття дитячих майданчиків та інші важливі проекти у містах та районах. У 2012 році вперше були розроблені трирічні Стратегії соціального партнерства ДТЕК з понад 20 територіями, де працює ця компанія.
 
Якщо Вам сподобався цей матеріал, поділіться ним у соціальних мережах. Наш сайт не залежить від політиків та олігархів. Тому ми маємо можливість оперативно та без цензури надавати об’єктивну та неупереджену інформацію про політичні, економічні, соціальні процеси в регіоні. Робота команди журналістів та редакційної колегії відбувається за власний рахунок. Подальше фінансування проекту передбачається за рахунок підтримки громади або інших громадських організацій. Підтримайте проект Павлоград.dp.ua!

Exit mobile version