На головну Війна Корбан закликав терміново мінувати північний кордон та рити окопи

Корбан закликав терміново мінувати північний кордон та рити окопи

Фото nashemisto.dp.ua

Керівник Центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан на своїй сторінці у Фейсбук закликав владу терміново мінувати північний кордон та будувати глибоко ешельовану оборону. Про це він написав у Фейсбуці.

«Києву, Сумам, Чернігову та Харкову потрібно терміново будувати глибоко ешельовану оборону, — пише він. — Відкиньте інтрижки і не марнуйте час, хлопці», — закликав Корбан.

Нагадаємо, раніше губернатор Курської області Роман Старовойт заявив, що росія стягує на кордон додаткові війська, артилерію та ракетні установки.

У Курську область вже прибуло і прибуває велика кількість особового складу міноборони Росії, додаткове озброєння у вигляді артилерійських та ракетних установок.

«Загроза вторгнення у Київській, Чернігівській, Сумській та Харківській областях все ще існує. І в той момент, коли ЗСУ розпочне контрнаступ на Півдні країни, росіяни можуть відповісти «кинджальними ударами» з Півночі», — вважає Корбан.

За його словами, відповідальність за зміцнення північних кордонів несуть місцева влада та адміністрація.

«Мені ж ніхто не вказує, де копати окопи і що конкретно потрібно робити, щоб зміцнюватися, але ж ми все це робимо. А якого біса губернатори північних областей нічого не роблять для будівництва рубежів та фортифікації? Вони роблять мости, дороги присипають, а треба копати оборонні споруди. Встигнемо ще з мостами. Все це важливо, але війна нікуди не поділася. Потрібно робити професійні рубежі, узгоджені з Генеральним штабом. Потрібно займати висоти та пристрілюватися», — каже Геннадій Корбан.

Exit mobile version