На головну Новини Вулицями Павлограда проїхав БТР (ФОТО)

Вулицями Павлограда проїхав БТР (ФОТО)

Сьогодні мешканцям міста показали справжній БТР. Його виставили на схода біля МКДЦ «МИР».

P1270117

Волонтери виконали капітальний ремонт двигуна, встановили протикумулятивну решітку. Зараз БТР на ходу і готовий відправитися в зону проведення АТО.

Всі охочі фотографувалися із військовою технікою та хлопцями в камуфляжі — павлоградською самообороною.

«Ми ремонтуємо військову техніку своїми силами. Цьому БТРу дісталося в АТО, а зараз його відремонтовано в приміщенні Павлоградського лісництва. Дякуємо людям, які виділили приміщення, займалися ремонтом, жертвували кошти. Сьогодні ми встановили на БТР урну для пожертв. Таким чином ми збираємо гроші на ремонт техніки», — розповів член ГО «Павлоградська самооборона» Вадим Козорог.

Автор головного фото — Іван Лавренко.

Якщо Вам сподобався цей матеріал, поділіться ним у соціальних мережах. Наш сайт не залежить від політиків та олігархів. Тому ми маємо можливість оперативно та без цензури надавати об’єктивну та неупереджену інформацію про політичні, економічні, соціальні процеси в регіоні. Робота команди журналістів та редакційної колегії відбувається за власний рахунок. Подальше фінансування проекту передбачається за рахунок підтримки громади або інших громадських організацій. Підтримайте проект Павлоград.dp.ua!

Exit mobile version