На головну Новини Мешканці багатоповерхівки власними руками зробили дитячий майданчик

Мешканці багатоповерхівки власними руками зробили дитячий майданчик

Біля будинку №3, що по вул. Кооперативній в Павлограді, з’явився новий дитячий майданчик. Його люди зробили власними руками. Використали всі можливі підручні матеріали та фантазію. На майданчику поставили лавочки, гойдалки, казкові будиночки і навіть «поселили» на деревах жучків та бджілок.

Реалізувати проект по облаштуванню прибудинкової території мешканці будинку змогли завдяки перемозі у конкурсі «Місто власним руками». Він проходить в Павлограді при фінансовій підтримці компанії ДТЕК.

Із фонду конкурсу було виділено 20 тис. грн. Решта коштів люди знайшли самі. Кажуть, що долучилося кілька меценатів. Роботи ж по облаштування майданчика мешканці будинку виконували самотужки.

«Раніше ця територія належала дитячому садку. Потім дитсадок став недіючим, з часом на території колишнього садка виросли бур’яни та кучугури сміття, паркан майже повалився. Ми все прибрали, вирубали сухостій, обрізали сухі гілки, очистили територію від сміття. Працювали всі», — розповідає ініціатор проекту Валентина Савченко.

Тепер тут можуть відпочивати і діти, і дорослі.

У цей же день в місті презентували ще два проекти — ігрові майданчики в дошкільних закладах №2 та № 7.

Довідка.

В конкурсі «Місто власними руками» взяли участь 36 проектів, 11 із них стали переможцями. За умовами конкурсу, всі проекти мають бути реалізовані до 1 листопада. На сьогоднішній день вже реалізовано 5 проектів.

Мешканці багатоповерхівки власними руками зробили дитячий майданчик

Exit mobile version