На головну Новини Із Павлограда до Збройних Сил України відправили мобілізованих

Із Павлограда до Збройних Сил України відправили мобілізованих

Сьогодні із Павлограда відправили близько 40 чоловік, мобілізованих до Збройних Сил України. Це мешканці Павлограда, Тернівки, Першотравенська, Павлоградського та Юр’ївського районів. В основному, це ті, хто уже відслужив строкову службу і має військові навики. Вік мобілізованих –  22 – 35 років. Щоправда, є і ті , кому за 40 і за 50. Це, в основному добровольці, котрі уже побували в зоні бойових дій в Афганістані.

За неофіційною інформацією, всього за останні 3 дні до Збройних Сил України із нашого регіону мобілізували близько 500 чоловіків, вчора відправили 4 автобуси.

Настрій у чоловіків різний. Одні кажуть, що готові захищати свою сім’ю, місто і пам’ять своїх дідів, котрі воювали за них. Інші ж кажуть, що не розуміють за що, за кого, з ким, хто в кого стріляє і хто із ким воює.

«Я працюю на шахті. Вирішив піти добровольцем. У мене за спиною 2 роки Афганістану, 10 років роботи в охороні. Хто, якщо не я? Якщо пошлють в АТО – не страшно. Я це все уже проходив. Погано те, що туди посилають необстріляну молодь. Я іду захищати рідний дім. Хоча я родився в Росії, але тут прожив усе життя», – каже 47-річний Федір.

Всі мобілізовані декотрий час перебуватимуть у військових частинах України, де проходитимуть військову підготовку.

Exit mobile version