На головну Новини «Правоохоронець» опиниться за гратами

«Правоохоронець» опиниться за гратами

Чоловік представлявся працівником міліції  та виманював у людей цінні речі.

У центрі Павлограда чоловік підійшов до 19-річного  студента  і, представившись працівником міліції, попросив його про допомогу. «Міліціонер» запропонував хлопцю бути понятим при проведенні слідчих дій, призначив місце та час зустрічі. А щоб бути впевненим , що «понятий» дійсно прийде, в якості «застави» забрав цінні речі, що були у хлопця. Після цього зник у невідомому напрямку.

Аналогічне звернення до Павлоградського відділу міліції надійшло від ще одного мешканця міста,  18 – річного Олександра. Прикмети злочинця та  схема шахрайства повністю збіглись.

На сьогоднішній день, за повідомленням прес-служби Павлоградського відділу міліції, злочинець встановлений. Ним виявився тридцятирічний, раніше судимий за пограбування та шахрайство,  мешканець Донецька.

Аналогічні злочини він вчиняв і на території Кривого Рогу. А тому під вартою шахрай утримується Криворізьким відділом міліції.

На зловмисника очікує покарання за ст.353 ККУ (самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи, поєднане із вчиненням будь- яких суспільно небезпечних діянь). Такий злочин карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Exit mobile version