На головну Новини Народному депутату нагадали про його обов’язки

Народному депутату нагадали про його обов’язки

Круглий стіл за участю представників різних політичних партій, громадських організацій міста, об’єднаних спільною назвою «Демократичні сили Павлограда», а також народного депутата Артура Мартовицького та депутата обласної ради Миколи Пономарчука пройшов в залі засідань Павлоградського міськвиконкому. Присутні  були також і чимало мешканців міста. Засідання пройшло у формі дискусії.

У громадськості накопичилось чимало запитань до народного депутата, котрі вони напередодні виклали у своїй заяві. Під час засідання круглого столу Артур Мартовицький давав відповіді на ці запитання.

Депутату закидали , що у той час, коли країна у небезпеці, від нього очікують вирішення державних питань, що сприяють розвитку та об’єднанню країни, зміцненню її обороноздатності, натомість, він або ж не голосував за важливі питання (посилення відповідальності за фінансування сепаратизму, посилення карної відповідальності за незаконне розміщення на території України державних символів інших держав, закон про люстрацію), або ж був відсутній. Свої слова підкріплювали і фото, і відео, зокрема, голосування руками за сумнозвісні закони 16 січня, прийняті із порушенням процедури голосування.

Говорили також про те, що він має розставити пріоритети в роботі, що важливіше – відкривати майданчики в Павлограді чи голосувати у Верховній Раді за важливі закони. Адже виборці очікують від депутата законотворчої роботи, особливо у такий складний для країни час. Говорили також про те, що Україна зараз уже не та, що була ще років 5 тому. Люди теж змінились, вони вимагають змін і в суспільстві. І ініціатором цих змін мають бут їх обранці – народні депутати. Вони мають консолідувати країну, працювати на об’єднання, а не на роз’єднання.

Артур Мартовицький відповів, що він проти сепаратизму у будь-якому прояві, за люстрацію, що він є патріотом свого міста і що працював і працюватиме лише на благо України.

Активісти ж пообіцяли, що вони, як його виборці, пильно слідкуватимуть за  діяльністю народного депутата у Верховній Раді.

Exit mobile version