На головну Новини Обладміністрація розкритикувала роботу одеського перевізника, що працює на павлоградських маршрутах

Обладміністрація розкритикувала роботу одеського перевізника, що працює на павлоградських маршрутах

Дніпропетровська облдержадміністрація направила перевізнику ПАТ «Північтранс» офіційну претензію. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Цей перевізник працює на міських, приміських і міжміських маршрутах у Дніпропетровську, Кривому Розі, Павлограді та Дніпродзержинську. Юридична особа ПАТ «Північтранс» знаходиться в Одесі.

Нагадаємо, що у квітні минулого року павлоградські перевізники влаштовували страйк, тому що були незгодні з результатом тендеру, на якому виграли харківські та одеські підприємці.

Читайте за темою: Перевізники погрожують новим страйком

На віче, яке пройшло в кінці червня цього року у сквері ім. Т. Шевченка, павлоградські перевізники знову нарікали, що їм не дають працювати у власному регіоні.

Читайте за темою: У Павлограді пройшло недільне віче

«Машини на маршруті не відповідають тим, з якими перевізник переміг у конкурсі, — пояснює начальник управління інфраструктури ОДА Тимур Швець. — Брати участь у ньому можуть тільки компанії з пасажирськими авто. А у цього перевізника після конкурсу нормальні машини поїхали в невідомому напрямку, а на маршрут вийшов «мотлох», в якому людей возити небезпечно».

На перевізника постійно скаржаться пасажири, звинувачують його співробітників у хамстві, антисанітарії, відмові у пільговому проїзді інвалідам та багато іншого: «Замість того, щоб в години пік поставити пару автобусів, він просто «Спринтерів» додав. І толку з них? Люди набиваються в маршрутки і все-одно спізнюються на роботу», — зауважив Тимур Швець.

Дніпропетровська ОДА направила перевізнику офіційну претензію і чекає повідомлення про її отримання. З цього моменту, як пояснив начальник управління інфраструктури, у підприємства буде 10 днів, щоб розібратися зі своїми порушеннями: «Не виправить — розірвемо з ним договір», — констатував начальник управління інфраструктури.

Надалі обласна адміністрація обіцяє розібратися зі скаргами і на інших перевізників області.

Exit mobile version