На головну Новини На Павлоградщині жінка взяла на виховання трьох прийомних дітей

На Павлоградщині жінка взяла на виховання трьох прийомних дітей

Про це розповіли на сайті Павлоградської РВА.

У Межиріцькій громаді створена прийомна родина — тут виховуються діти, позбавлені батьківського піклування, які є сестричками та братиком.

Про це розповіли на сайті Павлоградської РВА.

В кінці вересня  прийомна мама познайомилася з дітьми на території Божедарівської громади Кам’янського района. Зустріч пройшла за участю служби у справах дітей Павлоградської райдержадміністрації та патронатного вихователя, у якого тимчасово проживали діти.

Після знайомства прийомна мама разом із спеціалістами служби у справах дітей Павлоградської райдержадміністрації, начальником служби у справах дітей Межиріцької сільради та директором “Центру надання соціальних послуг” поїхали до патронатної родини в село Божедарівської громади, щоб влаштувати дітей на постійне місце проживання до прийомної сім’ї.

«Дітки прийомну маму зустріли з радістю, бо кожна дитина бажає мати люблячу родину, жити разом з мамою в затишному будинку, де їх чекає любов, піклування та затишок. Прийомна сім’я на постійній основі перебуває під соціальним супроводженням, яке здійснює соціальний працівник.», — йдеться у повідомленні.

Exit mobile version