На головну Новини На автотрасі М-30 в напрямку з Дніпра до Павлограда загинула дитина

На автотрасі М-30 в напрямку з Дніпра до Павлограда загинула дитина

На Дніпропетровщині зіткнулися легковик та вантажівка: загинули чоловік та дитина, двоє людей травмовані. Про це повідомляє Національна поліція Дніпропетровщини, передає «Суспільне».

Подія сталася ввечері 3 жовтня в межах Новомосковського району. За даними правоохоронців, водій легковика Opel не впорався з керуванням, виконуючи маневр випередження. В цей час 51-річний водій вантажного автомобіля DAF рухався в попутному напрямку в правій смузі руху.

Легковик зіткнувся із задньою лівою частиною напівпричепа вантажівки, виїхав за межі проїзної частини вправо, де перекинувся.

Внаслідок аварії водій Opel та його 11-річна пасажирка від отриманих травм померли на місці. 23-річна дружина загиблого водія та їхній чотирирічний син госпіталізовані.

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п’яти до десяти років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Exit mobile version