На головну Новини З нагоди професійного свята у Павлограді нагородили журналістську спільноту

З нагоди професійного свята у Павлограді нагородили журналістську спільноту

Сьогодні у малій залі міськвиконкому відбулося нагородження найбільш активних журналістів Павлограда. Подяки міського голови та годинники з логотипом міста отримали колективи газет, телерадіокомпанії, місцевого радіо та Інтернет-видань.

20150605101434

«Я би хотіла подякувати за те, що нам вдалося зробити у місті спільними зусиллями. В той час, коли в ста кілометрах від Павлограда ідуть події, які варто чесно називати «війною», завдяки засобам масової інформації вдалося зберегти спокій у місті», — сказала у своїй промові заступник міського голови Аліса Рябова.

Ветеранів журналістської справи привітав Володимир Сторчаков, голова міського осередку Національної спілки журналістів України. Грамоти та квіти вручили окремі відділи міськвиконкому.

«Особисто я сприймаю це, як не просто відзначення творчих і талановитих, а як визнання однією владою важливості і значущості іншої. Мені, як і всім моїм колегам, хотілося, щоб своє дружнє, партнерське ставлення до преси, керівництво міста демонструвало щодня. Інколи ми ставимо вам незручні запитання не через власну цікавість, а тому що це наш професійний обов’язок», — сказав Руслан Керімов, керівник «Незалежного порталу «Павлоград.dp.ua».

Кореспондента «Незалежного порталу «Павлоград.dp.ua» було відзначено грамотою відділу культури за внесок у висвітлення культурних подій міста.

Exit mobile version