На головну Новини У Павлограді біля водойм встановили попереджувальні таблички (ФОТОФАКТ)

У Павлограді біля водойм встановили попереджувальні таблички (ФОТОФАКТ)

Незважаючи на те, що наразі купатися на водоймах у Павлограді заборонено, мешканців міста це не зупиняє, і вони продовжують приходити до Вовчої у пошуках відпочинку.

Щоб попередити павлоградців про заборону масового відпочинку на міському пляжі у Травневому парку, а також біля водойм у несанкціонованих місцях купання, працівники КП «Затишне місто» встановили спеціальні таблички з відповідними вимогами.

«На контролі Павлоградської місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій знаходиться виконання Комплексного плану заходів щодо санітарної охорони території громади. У тому числі, забезпечення виконання вимог Правил охорони життя людей на водних об’єктах України у період воєнного стану. Одне з таких вимог у тому, що наразі забороняється масовий відпочинок населення на міському пляжі у Травневому парку, а також біля водойм у несанкціонованих місцях купання», — зазначили у «Затишному місті».

Нагадаємо, на минулому тижні фахівці Дніпропетровського обласного центру контролю та профілактики хвороб провели лабораторний контроль якості води на водоймищах в межах пляжів області, який показав, що вода у річці Вовча в межах Павлограда не відповідає фізико-хімічним показникам.

Exit mobile version