На головну Відео Військовослужбовець з Павлограда презентував музичний альбом (ВІДЕО)

Військовослужбовець з Павлограда презентував музичний альбом (ВІДЕО)

Максим Локоть народився у Павлограді. До війни він був артистом, багато подорожував, працював танцівником, актором, співав. Здебільшого за кордоном, а саме ― в Китаї, Туреччині, Лівані та інших країнах. Коли народилася донька, Максим з родиною повернулися в Україну, в Павлоград, і відкрили танцювальну студію, в якій працювали тренерами з танців та фітнесу аж до лютого 2022 року. З початком повномасштабного вторгнення Максим вступив до лав 108-ї окремої бригади ЗСУ і по сьогодні служить у цьому підрозділі на посаді старшого оператора протитанкового відділення. Днями в мережі вийшов його альбом «Сьогодні або ніколи», він вже доступний на усіх музичних платформах.

«Музикою займаюся, мабуть, самого дитинства, бо подобалося виступати на сцені, співати. Тим паче в мене був хист до цього. Ще в школі ми з друзями організували шкільний Rock Band. Потім був реп-гурт. У шкільні часи мені дуже подобалося писати вірші, а потім і пісні. З тих часів я продовжував записувати в свій блокнот свої думки і рими. З часом я навчився створювати аранжування … Я міг годинами сидіти, з задоволенням обирати потрібний зву , прописувати мелодії інструментів та партії ударних. Це ні з чим не можливо порівняти. Музика для мене — як заспокійливе для душі і маяк в темряві», ― розповідає Максим Локоть.

Максим не був військовим, але з початком війни вирішив взяти в руки зброю.

«Я вирішив стати на захист Батьківщини з перших днів повномасштабного вторгнення, якщо чесно, мабуть, через страх. Я боявся за своїх близьких, за свою сім’ю, адже ворог просувався дуже стрімко і знаходився вже майже за 100 км від мого міста, там, де спала моя донька, тож я прийняв рішення зазирнути в очі страху і пішов на службу. Так, це нелегко, знаходитися на відстані від близьких людей, але мені не хочеться залишати цю війну у спадок своїм дітям. Тому ми, саме ми маємо її переможно закінчити», ― вважає Максим.

В своєму альбомі він ділиться болем, відчуттями останніх двох з гаком років. Головна пісня альбому ― «Сьогодні або ніколи», розповідає про те, що багато українців залишилися без домівок, минулого, своїх побутових речей, у відчаї, але це дозволило зрозуміти, що найважливіше у житті ― жити сьогоднішнім днем, жити по совісті і бути здатним на вчинки.

«Така собі рефлексія. Від відчаю до піднесення, від розгубленості до впевненості. А ще цей альбом — данина памʼяті всім побратимам (живим і особливо загиблим героям), які стоять пліч о пліч, бо кожен із них ― це сіль землі! А також це заклик до кожного ― не відкладай на завтра бо його не існує, є тільки сьогодні, цей день, ця мить. Звідси і назва альбому ―  «Сьогодні або ніколи», ― каже музикант.

Він закликає свідомо відмовитися від російськомовного контенту і підтримати українську музику.

Послухати альбом можна за посиланням http://tunelink.to/s-a-n

Exit mobile version