На головну Новини Поліції Павлограда подарували 200 світловідбивних жилетів

Поліції Павлограда подарували 200 світловідбивних жилетів

Поліцейські Павлоградського райвідділу поліції отримають світловідбивні жилети. Їх вручили під час круглого столу в рамках ініціативи «Безпечна Дніпровська», яку реалізує ГО «Центр інноваційного розвитку «Персона» за сприянням Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Круглий стіл присвятили питанню «Білборд – небезпека чи реклама?», під час якого громадськість разом з поліцією, рятувальниками, КП «Павлоград-Світло» та молоддю розробляли план розміщення зовнішньої реклами в Павлограді.

Думки присутніх розділилися — частина людей виступила проти білбордів взагалі, а інша — що можна зробити соціальну рекламу на тих бордах, які визначить поліція, у безпечних зонах. Реклама закликатиме водіїв і пішоходів дотримуватися Правил дорожнього руху.

Заступник начальника Павлоградського районного відділу поліції Андрій Бугай розповів, що з початком війни аварій на вул. Дніпровській значно побільшало.  Як стало відомо під час круглого столу, надалі на вул. Дніпровська планується встановити радари, які вже виписуватимуть штрафи за перевищення швидкості.

Exit mobile version