На головну Новини У деякі заклади Західного Донбасу передадуть «пакети незламної генерації»

У деякі заклади Західного Донбасу передадуть «пакети незламної генерації»

В укриття 31 закладу освіти України передадуть «пакети незламної генерації», які складаються з генераторів, електричних чайників, зарядних пристроїв, пересувних ламп освітлювання та засобів психоемоційної підтримки дітей (настільні ігри, книжки, альбоми для малювання). В межах проєкту для технічного персоналу закладів проведуть навчання щодо правил безпеки використання генераторів.

Проєкт «Незламна генерація» впровадить Громадська спілка «Мережа АМЕР» завдяки програмі Український Фонд Швидкого Реагування, яку втілює IREX за підтримки Державного департаменту США.

Проєкт охоплює Донецьку, Дніпропетровську, Миколаївську, Вінницьку, Львівську, Херсонську області. Серед громад-учасниць проєкту є Першотравенська, Тернівська,  Миколаївська, Троїцька, Покровська та ін.

«Кожен заклад з нетерпінням чекає на реалізацію проєкту «Незламна генерація» забезпечить безперервний навчальний процес для учнів та їх комфортне перебування та цікаве проведення часу в укриттях під час повітряних тривог. Проєкт буде корисним не лише для учнів, але  і педагогів та мешканців громад, які користуються укриттями. Загальна кількість бенефіціарів  проєкту — 11 тис. людей», — розповіли на сторінці Громадської спілки «Мережа АМЕР».

Цей проєкт реалізується завдяки програмі “Український фонд швидкого реагування”, яку втілює IREX  за підтримки Державного департаменту США.

Exit mobile version