На головну Новини Заплутана історія: на Дніпропетровщині дівчина передала шахрайці понад 800 тис. грн

Заплутана історія: на Дніпропетровщині дівчина передала шахрайці понад 800 тис. грн

Завершили розслідування стосовно шахрайки з Дніпра, яка видурила понад 800 тис. гривень на сайті знайомств, про це повідомляє Державне бюро розслідувань. Курсантка одного з правоохоронних вишів Дніпропетровщини зареєструвала фейкову анкету на сайті знайомств під чоловічим іменем.

Познайомившись з іншою дівчиною, вона почала писати тій романтичні повідомлення від імені вигаданого хлопця, періодично телефонувала. Для того, аби голос залицяльника не видав обману, курсантка в телефонних розмовах пояснювала, що у дитинстві перенесла операцію на голосових зв’язках, тому так і розмовляє.

Згодом «залицяльник» написав, що потрапив до армії та перебуває у зоні бойових дій, через що найближчим часом зустрітися наживо не вийде, але пообіцяв періодично відправляти дівчині подарунки через свою племінницю. Так званою племінницею, яка частенько приносила подарунки, виявилася сама підозрювана.

В один з моментів «боєць» повідомив, що потрапив поблизу Бахмута під ворожий обстріл і отримав серйозне бойове поранення, та почав просити гроші на операцію.

Потерпіла позичила у знайомих та родичів понад 800 тис. гривень та відправила їх на рахунок «коханого».

Шахрайці до 12 років в’язниці з конфіскацією майна.

Exit mobile version