На головну Новини Павлоградець вихваляв російську армію та путінський режим

Павлоградець вихваляв російську армію та путінський режим

На Дніпропетровщині викрили чергових любителів «руського міра». Цього разу заблокували діяльність ще трьох антиукраїнських агітаторів. Серед них – мешканці Павлограда та Першотравенська.

Як повідомили в СБУ та в прокуратурі Дніпропетровської області, павлоградець, колишній працівник гірничодобувної галузі, мав активну проросійську позицію. У своїх публікаціях в соцмережах вихваляв путінський режим, ворожу армію та її командування.

Ще одним зрадником виявився мешканець Першотравенська. Він неодноразово заперечував у соціальних мережах збройну агресію рф, називаючи її «спецоперацією», і бажав удачі військовим держави-агресора.

А от працівник металургійного підприємства Кривого Рогу захоплювався відеоіграми і постійно спілкувався з росіянами в ігрових чатах на політичні теми. Зокрема він підтримував президента рф та заперечував тимчасову окупацію деяких територій нашої держави, наголошуючи, що «Крим – це частина росії і ніколи не буде українським».

Наразі усім трьом повідомлено про підозру за фактом заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікації її учасників (ч. 1, 2 ст. 436-2 КК України).

Exit mobile version