На головну Війна Павлоградець заперечував російську агресію та вимагав «денацифікації»

Павлоградець заперечував російську агресію та вимагав «денацифікації»

На Дніпропетровщині викрили чергових прихильників «руского міра». Пропагандисти заперечували військову агресію рф та возвеличували дії окупаційних військ.

Як повідомили в управлінні СБУ Дніпропетровської області, проросійськи налаштований житель Павлограда, робітник вугледобувного підприємства, через особистий акаунт в інтернеті поширював інформацію незаконних військових формувань квазіутворень «днр/лнр» і окупаційних військ. У публікаціях заперечував збройну агресію рф, називаючи її «денацифікацією та демілітаризацією», закликав позбавитись «нацистського режиму» в Україні.

Також викрили співробітника одного з об’єктів критичної інфраструктури Нікополя. Той публікував меседжі, в яких називав військове вторгнення рф «спеціальною воєнною операцією» та «війною росії проти всього світу». 

Працівник залізничної галузі із Синельникове оприлюднював у соцмережах антиукраїнські дописи на підтримку кремлівського режиму та дискредитації керівництва держави та ЗСУ.

Наразі прихильникам країни-агресора повідомили про підозру за ст. 436-2 ККУ (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників).

Exit mobile version