На головну Новини Павлоград отримав медичного обладнання на 10 млн грн

Павлоград отримав медичного обладнання на 10 млн грн

Павлоград отримав понад п’ять тонн медобладнання на 10 млн грн від американських благодійників. Про це повідомляє Павлоградська міська рада.

Реанімаційний інвентар і монітори контролю життєвих показників, апарати ЕКГ, системи для ендоскопії, ПЛР-аналізатори, а також витратні матеріали та обладнання для облаштування терапевтичного відділення міськлікарні №1 надійшло від американського благодійного фонду MedWish International.

Ініціаторами та координаторами пошуку і доставки вантажу стали народна депутатка Вікторія Гриб, засновник благодійної організації Ukraine Aid Денніс ДеСантіс та очільник міста Павлоград Анатолій Вершина.

«Ми з нетерпінням очікували на допомогу від MedWish та Ukraine Aid. Щиро вдячні американським друзям та команді Вікторії Гриб за підтримку. Усе обладнання та медичний інвентар вже працює на користь громади», — каже головний лікар лікарні №1 Сергій Олійник.

У Сполучених Штатах пошук медичного обладнання координував засновник Ukraine Aid Денніс ДеСантіс. За його словами, з перших днів повномасштабного вторгнення українці захопили серця американців рішучістю та жагою до спротиву.

«Важливо, аби наша підтримка продовжувалася не тільки на мілітарному, але й на цивільному рівні — це внесок команди Ukraine Aid в українську перемогу», — зауважив Денніс ДеСантіс.

Через страйк польських перевізників гуманітарка дісталась до міста важким шляхом, але все ж таки дісталась — йдеться в повідомленні.

Читайте також: Німецькі благодійники співпрацюють з Павлоградом

Exit mobile version